fbpx

Trešnjevka, Ostrovička ul. 1, Zagreb

Voditelj i instruktor

Lice senzualnosti plesne scene, svoje prve plesne korake započela je prije 17 godina, gdje je prvo otkrila ljubav i strast prema latino-američkim i standardnim plesovima i odmah se krenula aktivno natjecati na brojnim plesnim turnirima.

Kao instruktor, počela je s tečajevima društvenih plesova za djecu i odrasle i individualnim podukama za mladence. Nadalje, dodala je Zumbu u svoj plesni spektar vođenjem Zumba classova i organizacijom zumbathon eventa.

Put ju je kasnije odveo do salse i bachate u kojima je otkrila veliku strast i započela rad kao instruktor bachate kako u Zagrebu tako i na raznim međunarodnim festivalima u želji da svoje iskustvo, znanje i emociju plesa prenese na svoje polaznike.

Ples je zavoljela jer pozitivno utječe na tijelo i duh, obogaćuje život, povezuje ljude, uči nas manirima, kulturnoj komunikaciji i stjecanju samopouzdanja.

Instruktor

Gibanje tijela na ritam fasciniralo ga je još kao dijete. Spletom okolnosti, na početku srednje škole, počeo se baviti latino američkim dvoranskim plesovima.

Od tada pa do danas, njegova plesna ljubav traje već 13 godina. Usavršen u više plesnih stilova, istovremeno istražuje nova plesna iskustva poput suvremenog plesa, Hip Hopa, Jazz dancea i social dancea.

Kiki kaže da je ples univerzalni ljudski jezik koji razumije cijelo čovječanstvo.

Kiki će vas voditi kroz show grupu i tečaj man stylinga.

Instruktor

Dobro poznato lice na plesnoj sceni, svoju plesnu karijeru započeo je prije 5 godina kada je krenuo na svoj prvi salsa tečaj.

Preko salse je jako brzo upoznao i bachatu, koja je uzela njegov kompletan fokus jer se gotovo savršeno uklapa u njegov plesni stil i izražaj.

Svoje plesno iskustvo temelji na konstantnom radu i edukaciji.

Kao polaznik lokalnih plesnih škola u početku je dobio čvrste temelje, koje onda konstantno unaprijeđuje odlascima na velike festivale, privatne sate i masterclassove kod svjetskih instruktora. Stalni je gost na svim plesnjacima, a osim bachate, uredno pleše i salsu i kizombu, jer je energija social plesa nešto što ga istinski ispunjuje.

Kako i sam kaže, pleše svaki dan, a svoj život bez plesa više ne može zamisliti.

Hrvoje i Gloria vodit će vas kroz početni i napredni bachata tečaj

Trešnjevka, Ostrovička ul. 1, Zagreb

+385 95 562 0692

info@laobsesion.com

FACEBOOK

Koristimo kolačiće
Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića